NIEUWS & INFO

Nieuws

Sterk is een jong en bedreven interieurontwerpburo. Welkom op onze volledig vernieuwde site! We hopen dat u met plezier de verschillende interieurprojecten bekijkt. Heeft u een inrichtingsvraag? We maken graag vrijblijvend kennis om de mogelijkheden te bespreken.

Momenteel staat er een leuk stuk over ons op architectuur.nl
Verder werken we op dit moment onder andere aan het masterplan-interieur van ziekenhuis zevenaar en lichtkunstwerken voor het Panta Rhei College. Kijk hier (under contstruction) voor meer informatie
Een digitaal portfolio kunt u hier downloaden.

Contact gegevens

Rogier Sterk
Klarendalseweg 434
6822 GV Arnhem
t 026 4451600
e info(at)rogiersterk.nl

Werkwijze

Sterk heeft als doel een wezenlijke bijdrage te leveren aan de beleving en het welbehagen van de bezoeker, en de ambities van de opdrachtgever. Patienten verlaten een ziekenhuis eerder en met een beter gevoel wanneer er aandacht besteed wordt aan het interieur. Leerlingen gaan met plezier en met meer resultaat naar een school waar het interieur inspeelt op de behoefte van de leerling. Winkels verkopen beter wanneer ze de bezoeker entertainen en niet alleen producten voorschotelen. Kortom, het ontwerpen van een interieur begint met onderzoeken, analyseren, het zoeken naar verbanden en het stellen van priotiteiten. Wij helpen u graag verder.

Wat maakt ons uniek

We zijn een compact en flexibel ontwerpbureau met een groot netwerk van freelancers uit verschillende diciplines. We stellen alles in het werk voor de belangen van de opdrachtgever, maar zijn tegelijkertijd eigenwijs en uitdagend. Bovenal; we overtreffen uw verwachting!

Wat doen we nog meer

Naast het ontwerpen van interieurs bedenken we onder andere concepten die te maken hebben met het beleven van eten. Kijk voor meer info op de bakbar