bakbar
De bakbar is een concept ontwikkeld in samenwerking met ATAG. Sinds kort ligt de focus bij ATAG niet alleen op wat de kookapparatuur kan, maar vooral op wat de voordelen van ATAG keukenapparatuur zijn tijdens het koken. ATAG geeft hierbij de beste tips en adviezen om de keuken en het koken tot een ware beleving te maken. Een ideaal middel om dit uit te dragen is de bakbar. De bakbar is een ware bak-beleving op locatie. Op en rondom deze speciaal ontwikkelde mobiele bar worden live tussen het publiek verse taarten en koekjes op locatie gebakken.
De bakbar is naast een enorme sfeermaker een bijzonder ingenieus product. De bar voorzien van oa oven, spoelbak, gasfornuis en koelkast weegt rond de 400kg maar kan dankzij een ingenieus systeem door één persoon in een vervoermiddel worden geladen. Alle houdbare ingrediënten en gereedschappen blijven in de bar en daarmee wordt de voorbereidingstijd van een catering beperkt. De bakbar catert met grote regelmaat voor een publiek tussen de 75 en 600 bezoekers en gebruikt daarvoor uitsluitend natuurlijke producten en seizoensgebonden ingrediënten.
De bakbar ontfermt zich met plezier, enthousiasme en kunde over uw gasten. Er worden tips en tricks gedeeld, maar er kan ook op de achtergrond gewerkt worden terwijl de zoete geur van de taart een ruimte binnendringt. Er wordt meegedacht met de opdrachtgever waarbij gastvrijheid, design en persoonlijkheid centraal staat.
Kijk voor meer informatie op de site van de bakbar.
Rogier Sterk
loading |